Proefles

Bent u geïnteresseerd in Taichi Vitality maar twijfelt u nog? Dan kunt u zich hier vrijblijvend aanmelden voor een proefles.

Reviews

Louis

18-02-2015

Ik volg nu ongeveer een half jaar Qigong lessen bij Paul-Jan, en ervaar hem als een bijzonder prettige en toegankelijke leraar. Hij neemt de tijd om samen met de groep bewegingen aan te leren en ze met aandacht uit te voeren. Zelf vind ik vooral een hele langzame oefening zoals de meditatie-loop fijn en ontspannend, maar alle oefeningen zijn even waardevol. De sfeer tijdens de lessen is ontspannen, zodat je ongedwongen beter naar je lichaam leert luisteren, en met je hele lichaam aanwezig leert zijn in plaats van vooral met je hoofd.

Gerry Saher

04-02-2015

Qigong.... Ik ervaar het als een zachte, relaxte training van alle spieren. Maar het is meer. Het is training, maar voor mij is het ook ontspanning: met kaarsen, heerlijke geuren en bijpassende muziek. Het heeft iets weldadigs en het voelt rustgevend.
Het is even een uur lang, de drukte van de dag van m'n schouders laten glijden en me overgeven aan het slow bewegen.
Omdat ik lage rugpijn had, besloot ik voor een rustige manier van bewegen te kiezen en tot mijn vreugde en verbazing constateerde ik verschillende keren dat de pijn, na  afloop van de les, verdwenen was. Na dat ene, wekelijkse uur ga ik relaxter, rustiger, vrediger, dichter bij mezelf, terug naar huis.

Ik begeleid als bewegingsinstructeur en innovatieadviseur stap voor stap mens en organisatie op een persoonlijke manier voorwaarts naar hun eigen natuurlijke krachten in hun veranderprocessen.

- Paul - Jan Heijnen

CONTACT

Gaspeldoorn 18.

6226 WR Maastricht

0655385587