Tai Chi en Qi Gong docent Paul-Jan Heijnen

Slogan: ‘’MOVING’’ step by step to your own way forward.

Persoonlijk profiel:

Met beoefening van Taichi Chuan (Taichi) en Qigong (Chi Gong) help ik met persoonlijke aandacht op bewuste wijze mens en organisatie op een gezonde en plezierige wijze in beweging te brengen in de realiteit van het dagelijkse leven.

In het dagelijks leven werk ik naast Taichi & Qigong docent ook als zelfstandig jurist en innovatie-adviseur. Humor, spontaniteit, realistische kijk, rustige houding, open communicatie en praktisch toepasbaar zijn, omschrijven mij als mens, professional en als bewegingsdocent.

Waarom Tai Chi en Qi Gong

De afgelopen jaren werd ik geïntrigeerd door de oosterse levensleer en de verbinding naar natuurlijk leiderschap, balans werk-privé en wijsheid die in de ‘zachte interne krijgskunde’ van Taichi Chuan verborgen zitten. Deze kunde geeft mij in het wervelende leven van alledag structuur, discipline, focus, rust in mijn hoofd en doorzettingsvermogen.
Door deze bijzondere ervaringen ben ik als mens gegroeid tot de persoon die ik nu ben. Vanuit die stevige basis en met persoonlijke aandacht bouw ik ontspannen mijn lessen en trainingen op.

Tai Chi en Qi Gong opleidingen

Als onderdeel van mijn levensloop heb ik (internationale) opleidingen gevolgd bij het CNGO in Tilburg, TaiChi Jos Horst, Thierry Alibert (Ecole TAO France) en momenteel bij Academie Theo de Gelaen in Lommel (Be).

Graag breng ik al deze ervaringen en kunde nu ook over op jou, zodat je zelf bewust vitaal en energiek met je gezondheid aan de slag gaat.