Personal Vitality Training

Personal Vitality Training staat voor op maat gemaakte vitaliteitstraining om je gezond en energiek te voelen. Het is een combinatie van oosterse en westerse bewegingsleer, gezondheidskunde en natuurlijke voedingssupplementen.
Met deze training leer je intensief  te luisteren en te voelen hoe je lichaam en geest samen weer
vanuit de eigen kernkracht  in evenwicht kunnen functioneren.

Deze training ondersteunt je bij het herstel van of je eigen kernkracht herwinnen bij:
–    lage energiehuishouding;
–    gewrichtspijnen en ruggengraatversterking;
–    herstel bij burnout,
–    fitter voelen na een ziekte;
–    stress in je dagelijkse werk;
–    de snelle veranderingen in deze hectische (online)maatschappij beter aankunnen.

Dat heeft stevige effecten op je lichaam en geest. Hoe we hiermee denken om te gaan en te ervaren, kunnen we ook zelf ter hand nemen en sturing geven.

Geestelijk:

Het inspelen op de verandering doe je met behulp van de zogenaamde mindlessness wijze om het leven te overzien, er sturing aan te geven en balans te vinden tussen werk, acties, thuis en vrije tijd.

Fysiek:

Het doen van dagelijkse oefeningen door middel van een combinatie van rustige en kalme bewegingen uit TaiChi, TaiYoga gecombineerd met natuurlijke fitness van het eigen lichaam en gebruik makend van voorwerpen in de natuurlijke omgeving. Dit kan tevens gecombineerd worden met cardio, uithoudingsvermogen vergroten en soepeler worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het begint met een specifieke vraag van u en het invullen van een vragenlijstje.U hebt bijvoorbeeld vragen als:

  • Ik zou graag oefeningen willen leren waar ik meer energie van krijg, zou je mij een aantal praktische TaiChi en ademhalingsoefeningen kunnen leren.?
  • Ik heb veel werk en een druk leven en wil balans tussen actie en rust in mezelf hervinden;
  • Ik wil graag aan mijn balans werken en soepeler en makkelijker bewegen, heb je hiervoor oefeningen?
  • Ik zou graag ook thuis aan de hand van video`s blijven oefenen op mijn telefoon en tablet kan dat ook na afloop?

Vanuit mijn opleiding aan de GezondheidsUniversiteit Maastricht, Bedrijfswellness bij Top Life Coaching Roosendaal en achtergrond in de martiale kunsten via Ecole TAO Paris ben ik goed in staat om op maat gerichte oefenprogramma`s aan te bieden.

Wat levert het u op?

Voor mens en bedrijf: Een gezond lijf en frisse mind bevordert duurzame inzet van arbeid, plezier in het leven en een energieboost. Verbetering van de vitaliteit leidt tot verbetering van:
  • uitvoering van de dagelijkse taken.
  • stressbestendigheid.
  • innovativiteit.
  • concentratie en productiviteit.
Gebleken is dat in relatief korte tijd veel progressie te behalen is en dat o.a. stress en burn-out gerelateerde klachten snel te verhelpen zijn. Ik werk samen met partners op gebied van Voeding, Lifescience & Health, Smart devices en Fysiotherapie.

Aanbevelingen

Hallo Paul- Jan,
Dank voor je personal training. De combinatie met de lessen en de persoonlijke, meer specifieke aandacht en oefeningen voor de lage rugklachten heeft een heel goed effect.
Ik ben flexibeler, kan zelf mijn rug resetten als het even is misgegaan. Daarbij werk ik door de oefeningen aan het sterker maken van de omliggende spieren en worden de gewrichtjes gemobiliseerd. Je weet wat je doet, dat is fijn!
Vr gr Paula Udo